EXCLUSIV  PROTEST 10 august. Tudor Cârstoiu: Detaliul din protocolul pentru marș - la ce să fie oamenii atenți

Tudor Cârstoiu / Foto Facebook
Tudor Cârstoiu / Foto Facebook

Tudor Cârstoiu a acordat un interviu pentru DCNews cu doar o zi înainte de protestul „Vrem vinovații pentru jandarmiada din 10 August!”. Acesta se așteaptă la o manifestație „pașnică, dar fermă”.

„Mă aștept la o manifestație cât se poate de pașnică, dar fermă. Vom face un marș din Piața Revoluției înspre Piața Victoriei, aprobat de Primăria Capitalei. Am discutat cu toate autoritățile implicate. Credem că vom fi între 2.000 și 5.000 de oameni. La final, sperăm să ajungem 10.000 în Piața Victoriei. Mai este un marș organizat de un grup din Diaspora. Am încercat să colaborăm cu ei și să găsim o cale pentru a face ceva comun. Din păcate, nu s-a putut. Nu suntem convinși de buna credință a acelui grup, dar sperăm să iasă bine, în cele din urmă", a spus Tudor Cârstoiu, vineri, 9 august, contactat de DCNews.

Măsuri pentru a nu fi violențe la protest

„Autoritățile și-au schimbat atitudinea, nu cred că vor mai fi provocări. Oricum, în protocolul pentru marș, e scris că, în cazul în care va fi identificată o persoană violentă, ea să fie extrasă sau să fie cerut ajutorul autorităților în acest sens. S-au luat toate măsurile de siguranță pentru a nu fi violențe". De asemenea, a precizat că în organizarea marșului s-a implicat în calitate de cetățean.

Tudor Cârstoiu a punctat și cele mai importante revendicări, printre acestea numărându-se tragerea la răspundere a vinovaților a ceea ce s-a întâmplat pe 10 august 2018, demisia Guvernului.

Mesaj înainte de 10 august

„Cred că este fundamental să fie cât mai mulți oameni pe 10 august la protest. Este ziua Z. Ziua în care putem să demitem acest Guvern care ne conduce. Sâmbătă, să începem vindecarea societății românești", a spus Tudor Cârstoiu. De asemenea, acesta a punctat că „avem nevoie de o reformă a administrației publice".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel