PROTEST 10 AUGUST, scandal în Piaţa Victoriei. Tommy Tomescu - Cristian Dide, schimb de replici

Organizatorul protestului de sâmbătă din Piața Victoriei, Tommy Tomescu, a avut un schimb de replici cu protestatarul Cristian Dide, care a adus în Piață o platformă, deși nu anunțase anterior acest lucru. Cristian Dide s-a urcat pe platforma respectivă și refuză să plece. În zonă au ajuns jandarmii.

Update: Antena 3 anunţă că protestatarul Cristian Dide s-a legat cu un lanţ de maşina primăriei care fusese adusă pentru a ridica o dubă amplasată în Piaţa Victoriei.

Ştirea iniţială: Inițial, organizatorul protestului Tommy Tomescu a avut un schimb de replici cu un protestatar venit din străinătate și care era nemulțumit pentru că auzise că în Piață va fi și un concert, Tomescu precizând că vor fi intonate doar două imnuri la manifestație. Ulterior, în Piața Victoriei a ajuns și protestatarul Cristian Dide, care a adus și o platformă, deși nu anunțase organizatorul de acest lucru și, potrivit protocolul încheiat cu autoritățile, nu are voie, transmite Mediafax.

"Te-am sunat de o lună întreagă și nu răspunzi. O lună întreagă te-am sunat și nu ai răspuns. Mie (jandarmii -n.r.) nu m-au lăsat nici cu mașinile mele, cu care să punem scena și tu vii cu platforma asta. Eu am dat toate numerele de înmatriculare deja", i-a reproșat Tommy Tomescu lui Cristian Dide.

Cristian Dide a replicat că el nu "are treabă" cu organizatorul Tommy Tomescu și că acesta nu a fost pe 10 august 2018 în Piața Victoriei, a urcat pe o mașină cu platformă și refuză să coboare. Jandarmii sunt prezenți în zonă. În Piața Victoriei este și Mălin Bot, care a fost acuzat că a îmbrâncit o femeie, iar soțul acesteia a ripostat. La rândul său, Bot susține că femeia respectivă a încercat să-i spargă telefonul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel