Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Protest, 10 august: Cea mai mare manipulare de pe Facebook. ”Să fie foarte clar: Nu!”

Protest
Protest

Oana Anghelescu și Tudor Cârstoiu, doi protestari din Piața Victoriei, au făcut unele precizări despre protestul din 10 august și mediatizarea lui pe facebook.

Într-un interviu pentru DCNews, ei au detaliat care pot fi manipulările legate de anunțatul protest din 10 august:

”(...) Sunt două. Una legată de violență... să intrăm peste ei... dar NU! Să fie foarte clar: NU! În 10 august nu va fi violență. Noi cei din piață vom face tot ce ține de noi să  nu fie violență, inclusiv să colaborăm cu Jandarmeria ca să ne asigurăm dacă nu cumva există persoane care încearcă să detuneze protestul și să putem să-i semnalăm și să-i punem la dispoziția jandarmilor”, a precizat Cârstoiu. 

”(...) A doua chestie este legată de lideri. Este bine să ai lideri în piață, dar nu este nevoie de organizatori care să spună ”Noi organizăm protestul și voi faceți cum spunem noi”. Noi nu suntem la protestul PSD să fim cu sectoare, cu pionieri, cu 10 oameni la un lider și așa mai departe. Este important să fie vectori de opinie, dar nu este nevoie de organizatori”, a mai spus Tudor Cârstoiu.

Ce părere au protestatarii despre jandarmii care intervin în piață dar și alte informații despre manipulările legate de protestul din 10 august aflață din interviul de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel