Protest 10 august. Bădulescu: Am mințit la Parchet ca să apăr un partid

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a susținut, în direct, la televizor, că a mințit în declarațiile de la Parchetul General în legătură cu protestul din 10 august 2018.

Viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, urmează să i se decidă soarta astăzi. Ședinţa PSD în care se va supune la vot retragerea sprijinului pentru viceprimarul Aurelian Bădulescu a început la ora 18.00.

E o golănie. M-am dus la ședință, dar nu am fost lăsat să intru. M-a întrebat cineva cine sunt, la intrare. I-am zis că am avut invitație, nu m-a lăsat. M-am întors și am plecat. E o execuție de tip mafiot, fără a putea spune ce am de spus. După 30 ianuarie este momentul când lumea va afla adevărul. Recunosc că am mințit la Parchet și mă pun la dispoziția organelor de urmărire penală cu fapte și declarații pentru data din 10 august 2018. O spun public. Ce am mințit o să declar la Parchet. Am mințit pentru că sunt un mincinos și ca să apăr un partid care acum mă exclude. Mi-o asum. Voi devoala toate interesele meschine ale acestor indivizi, a declarat Aurelian Bădulescu, în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Vezi și: PSD - Aurelian Bădulescu, retragere sprijin politic. Mutu: Total neadevărat! Chiar mi-a mulţumit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel