PROTEST 10 august 2019. Caramitru, atac la Iohannis. Internauții i-au arătat USR-istului că a greșit

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Andrei Caramitru, membru USR, îl atacă pe Klaus Iohannis pentru că acesta din urmă a fost, sâmbătă, în Piaţa Universităţii la campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

”Foarte urat gest de la PNL și de la Presedinte sa profite de ziua de 10 August sa își lanseze formal campania electorală. Eu nu știu ca 10 August sa fie deținut de vreun partid. Nu prea au fost sefi de la PNL sa își ia gaze cu noi data trecută. Stiu doar ca au achiziționat după câțiva ca sa para ca sunt și ei din rezist (Burduja, Rares - care era in costum in studio atunci, atât). și mai și co-organizează cică marșul de la MAI printr-un membru instabil psihic (Carstoiu). Nu e ok deloc deloc.

Ps: noi nici măcar nu venim cu o mica insigna USR in piața, și nu vom strange nici o semnătura acolo. Așa e normal”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Internauții i-au replicat că și USR-iștii fac la fel, dovadă fiind bannerul de mai jos, dar și mesajul transmis de Dacian Cioloș.

(w670) banner

Iată mesajul lui Dacian Cioloș:

”Voi merge, diseară, în Piața Victoriei, pentru că momentul 10 august de anul trecut a contribuit masiv la momentul 26 mai de anul acesta, pentru că România e numai una, indiferent unde trăiesc cetățenii ei - în țară sau în străinătate, și mai ales pentru că, atunci când conducta normalității e înfundată de mizerie, ea trebuie desfundată sub presiune.

Trebuie să reînnoim mesajele de acum un an. Statul român tot nu s-a făcut bine. Până vom avea ocazia de a-i trimite pe cei care ne-au adus în această situație în afara istoriei, avem astăzi datoria civică de a spune că vrem o țară a normalității, o țară pentru toți cetățenii ei, în care să ne simțim cu toții acasă.

O doamnă mi-a spus, astăzi, că fiul ei a votat pe 26 mai pentru prima oară. Și a votat cu noi, cu Alianța USR PLUS. A făcut această alegere pentru a nu fi nevoit să plece din țară, pentru că-și dorește un trai decent în România și crede că noi putem aduce această schimbare în bine. Pentru astfel de oameni, pentru gândurile și speranțele lor, mă voi alătura celor prezenți, în această seară, în Piața Victoriei”.

De altfel, internauții au găsit evenimente create pe Facebook pentru strângere de semnături și pentru Dan Barna pentru data de 10 august 2019:

(w670) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel