Propuneri miniștri. Dăncilă: Îl sun pe Iohannis

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, premierul României, a anunțat, după ședința CEx de marți, că îl va suna pe președintele Klaus Iohannis.

Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat marţi pe deputaţii Răzvan Cuc - pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a declarat: „Cred că trebuie acceptate de domnul președinte Iohannis. Mâine, voi trimite aceste nominalizări către Cotroceni. Îl voi și suna pe domnul președinte și sper ca de această dată să fim cu toții responsabili și să înțelegem că oamenii așteaptă de la noi proiecte, multe lucruri pe care le-am promis și pe care vrem să le realizăm în România”.

„Dincolo de jocul politic, mai important este ceea ce se întâmplă în țară, mai important este ceea ce vrem să facem pentru români”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Răzvan Cuc, în prezent membru al Organizaţiei PSD Neamţ, a mai fost ministru al Transporturilor în Guvernul condus de Mihai Tudose.

Daniel Suciu este liderul deputaţilor PSD, fiind membru al Organizaţiei Bistriţa-Năsăud.

 

VEZI ȘI: Modificare legi Justiţie. Klaus Iohannis, prima reacţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel