EXCLUSIV  Strategia prin care PNL câștigă TOT, pas cu pas. Propunerea explozivă a lui Val Vâlcu

Ludovic Orban gov.ro
Ludovic Orban gov.ro

Au fost stabiliți candidații alianței USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, dar separat: PLUS îl propune pe Vlad Voiculescu. USR pe Nicușor Dan. Dacian Cioloș e sigur că se vor înțelege. La fel de sigur e că PLUS are cea mai bună variantă.  Jurnalistul Val Vâlcu vine cu o propunere pentru PNL.

Orban, propunerea lui Vâlcu pentru Primăria Capitalei

”Cine mai are experiență în Primăria București, a fost viceprimar, candidat la Primărie, stopat de DNA? Ludovic Orban! Ar rezolva ambele probleme: și Primăria Generală, și anticipatele. Anunțul candidaturii la alegerile locale, pentru Primăria Capitalei ar veni cu o motivație, cu un fundament ideologic: demisionez ca să declanșez procedura pentru anticipate și ca să fiu candidat unic al Dreptei politice la București, pentru Primăria Generală.” propune Val Vâlcu. 

PNL, câștig pe linie

”Atunci, PNL va controla Capitala, cu primar general. Guvernul se joacă la anticipate, depinde de calendar, orice scenariu fiind luat în calcul” subliniază Val Vâlcu. Jurnalistul precizează că dacă PNL va lua primul loc, va avea și o poziție de forță în negocierile cu celelalte partide, în funcție de rezultat se va reconfigura prioritatea guvernamentală.

”PNL, evident, va avea tot prima poziție, după ce face toate acestea și va avea inițiativa pas cu pas, inclusiv cel mai vizibil candidat, asta fiind miza Bucureștiului: PNL își dorește să fie portdrapelul Dreptei, să aibă cel mai vizibil candidat pe Dreapta, în marile orașe, în centrele-cheie. În felul acesta, PNL ar rezolva problema cu anticipatele, cu alegerile locale, ar scăpa și de PSD și ar avea și cei mai vizibili candidați în punctele cheie, în special în București.” subliniază Val Vâlcu. 

Ținta PNL la Primăria Capitalei

Întrebat dumnică dimineață despre propunerile USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Ludovic Orban a avut un mesaj tranșant: ”Obiectivul nostru  - n.r. al PNL - este să câștigăm Primăria Capitalei. V-am spus că ăsta e obiectul nostru să câștigăm Primăria Capitalei, să dăm și Bucureștiului o administrație normală”, considerând prematur să discute dacă ar putea ceda un candidat PNL în fața unui candidat USR. 

*Articolul reprezintă o opinie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel