Propunere șoc la Insula Iubirii: "Ți-ar plăcea...?"

Bogdan are propria variantã pentru cea mai șocantă primă noapte a unui concurent la Insula Iubirii, un ritual de inițiere pe care l-a trecut cu brio, dar fără prea multă plăcere și a găsit chiar și o explicație pentru comportamentul lui: oboseala.

Concurentul e conștient că, deși în fața celorlalți, apropierile de Loredana au fost șocante, ele i-au asigurat o intrare triumfală, obținând foarte repede respectul celorlalți băieți. La fel de franc și-a spus părerea și despre ispita ce l-a ajutat să ofere spectacolul inedit, apreciindu-i calitățile fizice și îndrăzneala, dar comparând-o cu femeia de acasă, însã plasând-o pe un loc inferior acesteia. Nu a ezitat însã şi şi-a găsit curajul pentru a-i face Irinei cea mai inedită propunere de început de relație pe care a auzit-o vreodată insula: "Ți-ar plăcea ca noi doi să începem o relație?".

În noaptea cu numărul şase Adrian a simțit pe pielea lui ce înseamnă să devii invizibil pentru persoana pe care o dorești, neștiind că va fi momentul în care adevăratul lui caracter va începe să devină vizibil pentru restul țării. Bărbatul și-a exprimat uimirea la adresa personalității ieșite din comun a ispitei, încercând să câștige compasiunea altora pentru felul în care aceasta îl tratează. Pentru Adrian a urmat un lung șir de provocări venite din partea ispitei Maria, menite să îi umple un pahar al toleranței care, odată vărsat, să îi dea de gol planul.

Adrian şi-a arãtat adevărata față 

În lipsa mult râvnitei ispite, Adrian şi-a arãtat adevărata față și a dezvăluit care este motivul real al participării la Insula Iubirii, imaginea pe care crede că o dobândi: cea de bărbat exemplar. Ba chiar le-a şi împãrtãşit planul pe care îl are la întoarcerea în ţarã celor de la Purimuntra: cum femeile vor sta la coadă în Cluj ca să îl cunoască! Toate acestea împreună cu un comportament care nu i-ar face cinste nimănui, plin de jigniri și manifestări grotești în fața camerelor de luat vederi.

La Minitel, Geanina a luat inițiativa și l-a invitat pe Andi la un date. O întâlnire fără prea multe cuvinte, dar pe care ispita a considerat-oproductivă, i-a ținut pe cei doi câteva ore departe de intrusul din relația lor, Denisa, care nu a renunțat la cucerirea bãrbatului și la sosirea celor doi și-a declarat intenția de a merge într-o plimbare cu skyjet-ul în compania lui.

La adăpost de trio-ul care captează atenția tuturor pe insula fetelor se află prietenia care se înfiripă încet și sigur între Gia și ispita Adrian. Încă din momentul în care aceasta s-a alăturat grupului de fete, cei doi și-au petrecut majoritatea timpului împreună. Despre relație Adrian a încercat să mai aducă discuția, dar subiectul a fost brusc închis de Gia. Cum vor evolua lucrurile pe cele douã insule, telespectatorii vor putea urmãri lunea viitoare, de la 20:00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel