Propaganda #rezist. Dănăilă - Bacalbașa, contradicție frapantă

Radicalizarea discursului #rezist, #nextlevel despre care cei mai cunoscuți protestatari scriu pe Facebook este unul care pornește violente, cu violențe. 

Nicolae Bacalbașa, un medic cu umor din Galați, a fost bruscat, înjurat, amenințat, scuipat, împins de protestatarii #rezist, #nextlevel doar pentru că este parlamentar PSD. Este ”ciuma roșie” și trebuie atacat. Eventual, cu ”topoare”, așa cum scriu unii protestatari pe Facebook că ar trebui să intre în Parlament. La invitația USR! 

Violențele sunt fără precedent. #rezist consideră că nu mai poate doar să iasă în stradă, cu sloganuri și pancarte. E nevoie de #nextlevel. 

Nu remarcăm decât o atitudine. În 2016, în aprilie, neurochirugul Leon Dănăilă a fost fotografiat în metrou, obosit. Imaginea cu acesta a strâns zeci de mii de reacții, de articole de presă laudative, lacrimi poate pentru că un medic de talia sa merge cu metroul. Ulterior, a intrat în PNL.

Astăzi, un alt medic, Nicolae Bacalbașa se îndrepta, printr-o căldură insuportabilă, de 40 de grade Celsius la soare, prin Parcul Izvor, de la Parlament spre gura de metrou Izvor. Nu i-a fost teamă de protestatari. Poate se aștepta să fie apreciat că merge cu metroul. Poate se aștepta să fie apreciat că merge pe 40 de grade, un drum de 10-15 minute pe jos, până la metrou. În schimb, a fost jignit, îmbrâncit, scuipat. Nu apreciat! Doar pentru că este social-democrat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel