Promisiuni PNL. 43 de miliarde de euro pentru România, de la UE

Bani
Bani

Eurodeputatul Cristian Buşoi, candidat al PNL pentru un nou mandat în Parlamentul European, a declarat miercuri, la Brăila, că europarlamentarii PNL se vor 'bate' ca România să primească în următorul exerciţiu financiar suma de 43 de miliarde de euro.

"Ne vom bate în negocierile care se vor finaliza în a doua jumătate a acestui an ca România, în următorul exerciţiu financiar, să nu primească mai puţini bani decât în actualul exerciţiu financiar, suma de aproximativ 43 de miliarde de euro, care este în acest moment pe masa negocierilor, bani dedicaţi României, dincolo de alţi bani pe care îi putem obţine accesându-i direct la Bruxelles. Este o sumă minimală, pe care toţi europarlamentarii PNL, folosindu-ne influenţa şi susţinerea Partidului Popular European, o vom susţine pentru România", a declarat Buşoi.

Spitalele regionale, pe fonduri europene

Cristian Buşoi a mai afirmat că europarlamentarii PNL vor milita pentru obţinerea de fonduri europene în vederea construcţiei spitalelor regionale, a marilor autostrăzi şi pentru cadastrarea tuturor proprietăţilor din România.

"Vom milita pentru construcţia spitalelor regionale, cel puţin cele trei care sunt deja negociate, aprobate de către Comisia Europeană, care trebuiau făcute în acest exerciţiu financiar, pentru ca în celălalt exerciţiu financiar să le facem pe celelalte cinci; din păcate, ratăm acest exerciţiu financiar. Ne vom lupta pentru fonduri europene pentru autostrăzile mari, Piteşti-Sibiu, care ţine doar de Guvernul României să o ducă la îndeplinire, dar vom lupta şi pentru finanţarea Comarnic-Braşov şi chiar a Autostrăzii Unirii. Vom solicita, pe bani europeni, cadastrarea tuturor proprietăţilor din România", a completat eurodeputatul PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel