Proiectul secret al lui Mark Zuckerberg, dezvăluit!

Mark Zuckerberg a dezvăluit proiectul la care lucrează și care nu are legătură cu Facebook.

Mark Zuckerberg a anunțat, într-o sesiune de Q&A la Berlin, că lucrează la un proiect de inteligență artificială pentru a-l ajuta cu treburile casnice. Fondatorul Facebook a spus că nu mai face programare pentru celebra rețea de socializare.

Mark Zuckerberg a abordat acest subiect după ce a fost întrebat despre implicarea Facebook în dezvoltarea inteligenței artificiale.

"Am renunțat să mai fac programare pentru Facebook. Noi avem o deviză. Dacă ai un bug, atunci lași totul și te ocupi pentru a rezolva acel bug. Nu mi se pare corect ca altcineva să-mi rezolve bug-urile pentru că eu sunt plecat la Berlin.

Acum fac programare pentru un proiect de inteligență artificială care să mă ajute cu treburile casnice. Ați văzut Iron Man? Acea inteligență artificală din film, care ajută personajul principal? Nu sunt chiar acolo, dar vreau să ajung cât mai aproape de acel nivel", a spus Mark Zuckerberg.

"În ceea ce privește Facebook, inteligena artificală poate fi folosită pentru a detecta mai bine postările rasiste, de exemplu", a mai spus Zuckerberg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel