Proiectil explodat la Alba. Un mort și un rănit

Un proiectil ar fi explodat într-o curte a unui operator economic din Alba, iar o persoană și-a pierdut viața. De asemenea, o altă persoană a fost rănită. 

UPDATE: Din primele cercetări a rezultat că explozia s-ar fi produs pe fondul manipulării unor deseuri de componente de proiectile, in incinta unei societăti comerciale care colectează fier vechi, a precizat IPJ Alba. 

”Cercetarile sunt continuate sub asepectul savârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului materiilor explozive. Verificăm inclusiv aspectele legate de funcționarea societății precum și proveniența și modul de exploatare a acestui tip de deșeuri”, conform polițiștilor. 

- Știrea inițială - 

O persoană a murit, iar o alta a fost rănită în urma unei explozii ce a avut loc în curtea unui operator economic din localitatea Pianu de Jos, județul Alba. Mai multe echipaje medicale s-au deplasat imediat la fața locului. 

Deflagrația a fost provocată de un proiectil, susține primarul din localitate, conform România TV. Polițiștii au delimitat perimetrul și fac cercetări pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. 

”O explozie de la un proiectil sau o butelie de gaz. Nu știm exact. Nu am fost înștiințați de un depozit de proiectile acolo. Nu aveam cunoștință despre acea activitate acolo. Proprietarul improvizase și un mic depozit de cartoane”, a precizat primarul localității, Marin Petuse, la România TV.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel