EXCLUSIV  Proiect unic în România, implementat în Bucureşti. Tudorache: Totul este gratuit

Bucuresti
Bucuresti

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre un proiect realizat în premieră.

Proiect în premieră, realizat în Sectorul 1 al Capitalei. Primarul Daniel Tudorache a vorbit, la DC News, despre programul de reabilitare a lifturilor de la imobilele din sector. Practic, toate lifturile care au nevoie de reparaţii şi sunt uzate atât fizic cât şi moral vor fi reabilitate pe banii primăriei.

"Deja am semnat primele contracte de mandat şi am dat drumul la licitaţie.Undeva în octombrie-noiembrie vom începe să reabilităm primele lifturi. Avem 923 de lifturi în Sectorul 1 şi le putem reabilita în funcţie de ce probleme au. Dacă au fost schimbate anumite componente, schimbăm doar ce este defect. Totul este gratuit. Schimbăm cabinele, motoarele, partea electrică, partea de siguranţă.

Le-am comunicat cetăţenilor ca în perioada cât durează schimbarea liftului, vor fi probleme cu persoanele care stau la etajele superioare. Dar avem un serviciu medical care să îi ajute pe cei în vârstă cu o pâine, o apă, cele necesare pentru a  nu fi obligaţi să coboare pe scări", a explicat primarul Daniel Tudorache.

Urmăreşte, aici, declaraţiile primarului Daniel Tudorache: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel