Proiect Sector 6 București. "Video-learning for education", curs de matematică online

Primăria Sectorului 6, prin Administrația Școlilor Sector 6 sprijină desfășurarea proiectului "Video-learning for education", prin parteneriatul format între Liceul Teoretic "Marin Preda" București Sector 6, Asociatia "EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere", Sunderland College din Regatul Unit al Marii Britanii și European Animation Center din Grecia. 

Proiectul este co-finanțat de către Uniunea Europeană, prin intermediul Programului Erasmus +. Rezultatele testelor PISA din 2015 la Matematică și Științe situează România sub media europeană și care indică un nivel scăzut al competențelor elevilor români de a adapta cunoștințele acumulate la viața reală, precum și lipsa motivației de a studia aceste discipline au dus la concretizarea proiectului "Video-learning for education".

Având în vedere aceste realități și nevoia de ajutor al elevilor, a fost creat și dezvoltat în cadrul proiectului "Video – learning for education", cursul de matematică online (40 de video-tutoriale de matematică pe tematici din programa pentru Evaluarea Naționlă).

Vezi și: Dieta cu lămâie verde. Slăbești rapid și îți accelerezi metabolismul

"Învață matematica cu ajutorul video-tutorialelor"

Liceul Teoretic "Marin Preda", în calitate de lider de parteneriat, organizează în cadrul proiectului evenimentul "Învață matematica cu ajutorul video-tutorialelor", pe 23 februarie, între orele 9.30 și 15.30. La eveniment vor participa reprezentanți din cadrul parteneriatului, profesori de matematică, inspectori, etc.

Video tutorialele de matematică sunt disponibile atât pe canalul YouTube al proiectului, cât și pe platforma e-learning pusă la dispoziție pentru proiect www.tutoriale-video.ro. Persoană de contact pentru informații suplimentare este profesor dr. Monica Oprea, Liceul Teoretic "Marin Preda", telefon: 0728.193.382.

Vezi și: Iohannis, atac PSD: Ăștia nici nu vor să realizeze spitalele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel