PROIECT ALDE-PSD, GUVERN DĂNCILĂ, salarii/pensii. Chirieac: Cine moare, moare. Cine trăiește, trăiește

Pensii
Pensii

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că în noul program de guvernare nu se va impune nicoi taxă sau impozit nou. Analistul Bogdan Chirieac, într-o intervenție la România TV a taxat dur acest nou progam al coaliției de guvenare.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că în noul program de guvernare nu se va impune nicoi taxă sau impozit nou. Despre salarii Tăriceanu a spus că s-a decis ca acestea să crescă anual cu 100 de lei, respectiv cu 150 de lai pentru cei care au studii superioare, astfel încât, până în 2020 să se ajungă la salariul minim net de 300 euro net pe lună

În privința pensiilor sunt și aici modificări majore. În punctul de pensie s-ar putea include și orele suplimntare care au fost făcute de salariați și, de asemenea, grupele de muncă. Taxa de solidaritate a fost eliminată, dar impozitul pe gospodărie ar rămâne în vigoae, a mai declarat lidrul ALDE.

[citeste si]

Analistul Bogdan Ghirieac a declarat din "punctul de comandă de la DC News "că prin aceste măsuri se continuă politica de măsuri PSD-ALDE de anul trecut, și anume majorarea cu orice preț a pensiilor și salariilor. Practic, vor fi forțați  și cei din mediul privat să majoeze salariile, aceste majorări neavând corespondență în dezvoltarea economică.

Atât pot să facă,  va fi sacrificată infrastructura pentru pensii și salarii. Pe de altă parte, e un proiect curajos deoarece nu poate exista o țară cu salarii și pensii mici, și atunci PSD-ALDE au îmbrățișat acest model economic: forțarea creșterii salariilor și pensiilor în domeniul de stat, iar noi, privații trebuie să venim după dânșii, cine moare, moare, cine trăiește, trăiește, dar  e un proiect de țară", a mai declarat analistul Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel