PROGRAM TV REVELION 2019 - ce vedem la TV

program tv revelion 2019
program tv revelion 2019

PROGRAM TV REVELION 2019. Televiziunile ne-au pregătit programe speciale de Revelion 2019 pentru a nu ne lăsa să ne dezlipim din fața micului ecran.

PROGRAM TV REVELION 2019. ROMÂNIA TV

România TV vă invită la un super Revelion! Politicieni, miniștri, analiști și jurnaliști fac duete cu cei mai îndrăgiți artiști. Pavel Abraham, Petre Roman, Fuego, Robert Turcescu, Marcel Pavel, Victor Ciutacu sunt doar câțiva dintre oamenii care vă invită la România TV pentru a lua parte la un Revelion de poveste. 

PROGRAM TV REVELION 2019. TVR 1

Momente inedite, cu cei mai mari actori, alături de cele mai îndrăgite scenete, melodii de muzică uşoară şi populară care ne-au însoţit petrecerile de-a lungul anilor ne vor ţine companie în Revelionul de poveste de la TVR 1.

De la ora 20.30 începe REVELION 2019 în care vom putea urmări cele mai bune înregistrări din programele de Revelion ale anilor '60, '70, '80, '90, care ţineau milioane de români în faţa televizorului. Regaluri actoriceşti semnate Amza Pellea, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Ştefan Bănică etc. vor fi adunate la TVR 1 în 100 de momente de aur. Vom revedea şi celebre cupluri care au făcut istorie: Stela Popescu şi Ştefan Bănică Senior, Anda Călugăreanu şi Aurelian Andreescu, Toma Caragiu şi Elena Caragiu sau Angela Similea şi Florin Piersic.

Din programul Anului Nou nu vor lipsi nici parodiile de excepţie sau cântecele şi dansurile populare transpuse într-o viziune modernă. Telespectatorii TVR 1 se vor bucura de toate momentele de divertisment într-o variantă masterizată, iar gazde ne vor fi Ioana Voicu şi Radu Andrei Tudor.

„Este pentru a doua oară când prezint alături de Ioana Voicu programul din noaptea de Revelion. Va fi o noapte cu totul aparte, pentru care am pregătit momente unice, pe care românii le-au iubit şi le-au apreciat de-a lungul anilor. Pentru noi este o mare onoare să fim primiţi în casele voastre în noaptea de Revelion", a spus Radu Andrei Tudor.

Trecerea dintre ani, la TVR 1, este marcată cu un spectaculos foc de artificii. După urările de la miezul nopţii, de la ora 0.15, realizatoarea Elise Stan ne propune o selecţie de muzică autentică românească, pe care cu toţii o iubim, interpretată de: Maria Tănase, Romica Puceanu, Ileana Sărăroiu, Maria Lătăreţu, Gică Petrescu, Fărâmiţă Lambru, Gabi Luncă, George Hazgan, Ionel Budişteanu, Marcel Budeală, Ion Onofei, Dorina Drăghici, Ionela Prodan, Dona Dumitru Siminică, Daina Badea, Emil Gavriş, Ion Dolănescu, Gigi Marga, Dorin Teodorescu, Luigi Ionescu, Ion Luican, Irina Loghin, Benone Sinulescu şi mulţi alţii.

De la ora 3.15, petrecerea continuă cu înregistrări din REVELIONUL CENTENAR din Piaţa Constituţiei, un show exploziv alături de cele mai tari vedete ale momentului. Delia, Carla's Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori vor petrece alături de telespectatori, creând o atmosferă efervescentă și plină de voie bună.

În prima zi a Noului An, cel mai mediatizat concert al tuturor timpurilor se vede la Televiziunea Română. TVR 1 şi TVR HD transmit tradiţionalul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena în direct, pe 1 ianuarie, de la ora 12.15.

PROGRAM TV REVELION 2019. Antena 1

Revelionul Starurilor 2019, prezentat de Dan Negru, va fi difuzat, ca în fiecare an, la Antena 1.

Revelionul Starurilor 2019, prezentat de Dan Negru, la Antena 1, va aduce în casele românilor, luni, 31 decembrie, de la ora 22.15, zeci de artiști iubiți de marele public și măști impresionante, în spatele cărora se ascund mai multe celebrități, într-un spectacol de zile mari.

Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Cristi Minculescu, Viorica și Ioniță de la Clejani, Romică Țociu și Cornel Palade, Connect-R, Damian Drăghici, Mirela Vaida, Cornelia Rednic și Pindu, Pepe, Elena Gheorghe, Dinu Iancu Sălăjanu, Ana Baniciu, Raluka, Andreea Bălan, Nicole Cherry, Gipsy Casual, Maria Cârneci, Dorian Popa, Jorge, Jean de la Craiova, Daniela Gyorfi, Diana Munteanu, Diana și Adrian Enache, Marian Drăgulescu, Sorana Mohamad, Monica Davidescu, surorile Raluca și Denisa Tănase de la Bambi sunt doar o parte dintre artiștii care vor face show la cel de-al 19-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1.

"E de venit și la al 19-lea revelion, pentru că n-am dezamăgit la celelalte 18. Și când petreci cu un prieten 18 ani, înseamnă că te leagă multe. Noi, cei care am făcut 18 revelioane împreună, am trecut testul timpului.", spune prezentatorul Dan Negru.

Momentele speciale ale nopții dintre ani vor fi cele dedicate măștilor, artiștii din platou urmând să ghicească cine se ascunde în spatele lor, cu ajutorul indiciilor oferite de Dan Negru. Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2019 vor veni personaje dintre cele mai diverse, de la Obelix și Vlad Țepeș, la una dintre Țestoasele Ninja ori En Sabah Nur, din X-Man – Apocalypse, Cocoșatul de la Notre Dame, Frankenstein, Smallfoot, Scheletul din filmul animat "Coco", Grinch, Păcălici și chiar o frumoasă Extraterestră.
Ce personalități se ascund în spatele impresionantelor măști, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi pe 31 decembrie, de la ora 22.15, la Revelionul Starurilor 2019, prezentat de Dan Negru.

PROGRAM TV REVELION 2019. TVR 2

În noaptea dintre ani, TVR 2 îşi așteaptă telespectatorii la REVELION DE ROMÂNIA! Decorurile spectaculoase, costumele strălucitoare și divertismentul de calitate vă vor însoţi până dimineaţă.

Actorii şi invitaţii din PRIMĂVERII fac un chef de pomină, iar momentele de umor de ieri şi de azi, vă aşteaptă la GALA REVELIOANELOR. Toni Grecu şi echipa sa vă invită la inconfundabilul HAPPY SHOW DE ANUL NOU, iar lăutarii de top vin la PETRECEREA CLEJANILOR.

Trecerea în noul an ne va prinde alături de Paul Surugiu-Fuego și de invitații săi la FUEGOVELION, moment în care va fi lansat imnul „LA MULȚI ANI, ROMÂNE!".

Dacă doriți o pauză de la muzică şi dans, spre dimineaţă, vă puteţi relaxa la una dintre cele mai reușite comedii românești: „BD LA MUNTE ŞI LA MARE".

PROGRAM TV REVELION 2019. Kanal D

 

Pe 31 decembrie, de la ora 20:00, cel de-al cincilea sezon Bravo, ai stil! debutează la Kanal D cu o ediţie specială. Fanii show-ului vor afla cine sunt cele 10 fete care intră în competiţie. De la ora 22:00, vedetele Kanal D, alături de cunoscuţi intrepreţi de muzică uşoară şi populară vor deschide noaptea dintre ani la Teo Show Revelion. 

Programul TV de Revelion va fi actualizat pe măsură ce televiziunile vor anunța ce programe au mai pregătit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel