Program prezidențial Klaus Iohannis: "România riscă să devină singura din UE cu MCV"

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis și-a prezentat programul prezidențial ”Împreună pentru România normală”. În discursul avut duminică seară, printre măsurile propuse în program, Klaus Iohannis a atacat în repetate rânduri Partidul Social Democrat. 

"După guvernarea PSD România riscă să rămână singura țară din din Uniunea Europeană cu MCV. Drumul spre o Românie normală este unul foarte dificil dar sunt optimist pentru că astăzi românii vor schimbare și luptă pentru această schimbare. Este timpul pentru a răspunde onest și asumat la întrebarea 'ce avem de făcut pentru ca România să devină o țară normală?' Eu știu care sunt pașii și direcția de urmat, iar viziunea pe care eu o propun cetățenilor se găsește în programul prezidențial 'împreună pentru România normală. România normală este cea în care statul se află în slujba cetățeanului," a spus Klaus Iohannis.

(...)

"Am făcut pași importanți pentru înlăturarea celor care au produs atât de mult rău României, dar luptă împotriva pesedismului, sub orice chip se manifestă el, este una de durată," a mai spus Iohannis. 

PNL a organizat, duminică, evenimentul de prezentare al programului prezidențial al președintelui Klaus Iohannis. La eveniment vor lua parte circa 700 de membri ai PNL, parlamentari, aleși locali, simpatizanți și reprezentanți ai societății civile. Printre cei care vor lua cuvântul se numără președintele PNL, Ludovic Orban, Lazăr Comănescu, Mihai Daraban, Felix Pătrășcanu, Daniela Vișoianu și Dragoș Garofil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel