PROGRAM Kanal D Revelion 2017

La trecerea dintre ani, în noaptea de Anul Nou, Kanal D își așteaptă telespectatorii în fața micilor ecrane cu programe speciale, menite să aducă bucurie și voie bună în sufletele românilor.

Duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00, “Roata Norocului” le-a pregătit românilor o ediție cu totul și cu totul specială. Ana Maria Barnoschi și Bursucu dau startul ediției de sărbătoare într-un cadru special. Trei cupluri de vedete, dintre cele mai îndrăgite, vor fi prezente în ediția specială a emisiunii. 
  
Diana Matei și Maria Constantin, Romica Țociu și Cornel Palade, Liviu Mititelu’ și Axinte sunt vedetele care vor învârti “Roata Norocului” în ultima zi a anului. Premii, cântec, dans, momente amuzante și foarte multe surprize vor face deliciul telespectatorilor duminică seară la “Roata Norocului”. 
  
“Cel mai important lucru este să întâmpinăm Noul An cu bucurie și voie bună, pentru ca așa să o ducem tot anul”, spune Bursucu. 
 
De la ora 22:00, Teo Trandafir continuă petrecerea de Revelion cu o ediție specială  “Teo Show”. 
  
Toate vedetele stației vor fi prezente în platoul “Teo Show” pentru a le oferi telespectatorilor momente inedite, unice, în roluri în care nu i-ați mai văzut până acum. 
  
“Daca ar fi să vedeți scenete, cum făceam pe vremuri, v-ar plăcea să interpretați un personaj?” își întreabă Teo Trandafir colegii. 
 
[citeste si]
  
Vedetele Kanal D nu doar că au răspuns afirmativ la propunerea lui Teo, dar au și trecut la fapte. “Bârfitoarele”, “Mitică, dormi?”, “Cititorii de contoare” sau “În Gară” sunt doar câteva dintre scenetele consacrate care au rămas vii în suflete românilor de-a lungul anilor, și în care vedetele Kanal D vor juca. 
  
Distracția continuă, iar mari artiști români își fac apariția la petrecerea de Revelion, la “Teo Show”. Cântecul și dansul își fac loc în inimile românilor când vor veni Andreea Bănică, Daniela Condurache, Raul, Aurora și Săndel Mihai, Maria Buza, Irina Loghin, Mariana Ionescu Capitanescu, Măria Carneci, Vali Vijelie și Jean de la Craiova. Ei sunt doar câțiva dintre invitații acestei nopți de pomină. 
  
Nu ratați edițiile speciale de Revelion “Roata Norocului” și “Teo Show”, duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00 și 22:00, la Kanal D. 
  
  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel