Program guvernare PNL. Bogdan Chirieac, observație după scorul lui Iohannis în sondaje

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la România TV, că poporul român a votat pentru ceea ce astăzi PNL pune pe masa Guvernului și, dacă ar fi să ne luăm după sondaje, tot ce se întâmplă în acest moment e acceptat de acest electorat majoritar care a votat împotriva PSD. 

Dacă admitem că au fost alegeri libere și corecte- și văd că, până acum, onorabilii de la PSD n-au mai zis că nu au fost, pentru că existau mari suspiciuni la vremea respectivă, după ce un anumit partid regional - UDMR- a fost votat cu mii de voturi prin sudul țării (...), poporul român a votat 28% PNL, 22% USR, deci, în total, au votat, în zona asta, împotriva Guvernului PSD, care a făcut majorări de pensii, de salarii, de alocații, de ce vreți dumneavoastră, salarii la medici, etc. Poporul român a spus clar: nu e asta calea. (...)

Dacă asumăm că alegerile din 26 mai au fost libere și corecte, rezultatul acestor alegeri îi dă legitimitate PNL-ului să întreprindă tot ceea ce întreprinde. Tot! Și dacă credem în magicienii sondajelor, cu domnul Klaus Iohannis la 148,5% din primul tur, rezultă că tot ceea ce se întâmplă în acest moment este acceptat de popor. Deci lumea a spus că nu e în regulă cu majorare. Totul trebuie băgat în infrastructură, foarte bine, și eu cred la fel. Nu e normal să faci între Comarnic și Predeal șase ore sau opt ore, nu e normal. Nu e normal să faci șase ore pe Centura București de la Autostrada de Pitești până la cea spre  Constanța. Deci toate lucrurile astea sunt legitime. Poporul muncitor trebuie să-și asume ceea ce a votat”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel