PROGRAM GUVERNARE. Lia Olguța Vasilescu, anunț

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat vineri că programul de guvernare este pregătit, urmând ca unii membri ai Guvernului să predea mandatul şi să îi pregătească pe noii miniştri. 

Întrebată, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, dacă s-a discutat şi despre modificările la programul de guvernare, Lia Olguţa Vasilescu a spus că s-au purtat discuții despre el.

"Am discutat toate aceste zile. Programul de guvernare, la ora actuală, este gata. Trebuie să ne pregătim de mâine încolo cu toţi cei care au fost miniştri, care vor fi în continuare miniştri. Sunt unii colegi care trebuie să predea acum mandatul şi vor avea ca sarcină să îi pregătească pe ceilalţi care vin noi cu tot ceea ce au făcut ei pe ministerele lor şi ce anume s-a realizat din programul de guvernare. Dar programul de guvernare este gata", a spus ministrul Muncii la ieșirea de la ședința CEx.

Componenţa Cabinetului Dăncilă şi programul de guvernare au fost validate, vineri, în forurile statutare de conducere ale PSD şi ALDE. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel