Program de cooperare București–Chișinău. Primii elevi din Republica Moldova, pe litoral

Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, desfășoară, in perioada iunie - septembrie 2018, un amplu program de recompensare a performanțelor școlare și extrașcolare excepționale ale elevilor de gimnaziu și liceu din Municipiul Chișinău.

Programul de cooperare București – Chișinău se desfașoară ca urmare a aprobării acestui de proiect de către Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la inițiativa Primarului General, Gabriela Firea, cu ocazia aniversării Centenarului.

Astfel, 500 de elevi cu rezultate notabile din Municipiul Chișinău, distribuiți pe 5 serii a câte 100 de persoane, împreună cu însoțitorii lor, beneficiaza de tabere gratuite in Stațiunea Tineretului din Costinești.

Evenimentul va aduce împreună cei 500 de elevi din Municipiul Chișinău și 4000 de elevi bucureșteni, cu rezultate meritorii, în cadrul unui program de tabără și vacanță comun – plajă, plimbări, activități recreative și sportive, precum și programe de formare.

Acest proiect reprezintă, totodată, o oportunitate reală de cunoaștere a afinităților lingvistice, istorice, culturale și de tradiții dintre România și Moldova, atât pentru elevii moldoveni, cât și pentru cei români.

Vezi si: Excursii gratuite pentru elevi. Vezi unde se fac înscrierile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel