EXCLUSIV  Program de anvergură, finalizat. Daniel Tudorache: Anul acesta terminăm

Case - blocuri
Case - blocuri

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, anunţă că anul acesta se va finaliza programul de reabilitare termică a blocurilor. 

Anul acesta se finalizează programul de reabilitare termică a blocurilor din Sectorul 1. Anunţul a fost făcut de către primarul Daniel Tudorache într-un interviu acordat DC News. Edilul Sectorului 1 a declart că, la finele acestui an, toate blocurile care puteau fi reabilitate - excluse fiind cele care au nevoie de consolidare, deoarece la acestea trebuie intervenit mai întâi la structura de rezistenţă - vor fi anvelopate. 

"Deja am ridicat schelele şi, aşa cum am promis, până la sfârşitul anului trebuie să terminăm lucrările. Avem contract, licitaţia a fost adjudecată anul trecut şi aşteptăm doar bugetul pentru a putea face primele plăţi. (...) Ultimul lot în lucru anul acesta are 180 de blocuri. Noi până la sfârşitul anului trebuie să terminăm cele 180 de blocuri. Terminăm de anvelopat toate blocurile care pot fi reabilitate. Pentru că sunt blocuri care trebuie mai întâi consolidate, iar eu nu pot să le reabilitez înainte de consolidare. Mă refere la cele care se află în categoriile risc seismic 1 şi risc seismic 2. Pe acelea trebuie să le consolideze Primăria Capitalei, după care le vom reabilita termic", a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

Urmăreşte, aici, declaraţiile primarului Daniel Tudorache: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel