PROGNOZĂ METEO. ANM, cele mai noi informații

Viscol
Viscol

Meteorologii au emis o informare meteorologică de vreme rea, ploi, lapoviţă, ninsoare şi intensificări ale vântului, valabilă până luni seara, pentru Dobrogea, Banat, Crişana, sudul Olteniei, precum şi pentru sudul şi estul Munteniei.

Până pe 22 ianuarie, ora 22:00, precipitaţiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice, şi vor cuprinde cea mai mare parte a ţării. În jumătatea de sud a ţării şi în zona montană se vor cumula cantităţi de apă de 10-15 l/mp şi izolat, îndeosebi în Dobrogea, 30-35 l/mp.

Până în dimineaţa zilei de luni, în Dobrogea vor predomina ploile, iar în Banat, Crişana, sudul Olteniei, precum şi în sudul şi estul Munteniei vor fi precipitaţii mixte. În celelalte regiuni, iar în cursul zilei de luni şi în sud şi sud-est vor fi mai ales ninsori şi se va depune strat nou de zăpadă.

De asemenea, meteorologii au emis un Cod galben de ninsori în general însemnate cantitativ şi strat consistent de zăpadă valabil până pe 22 ianuarie, ora 11:00.

Astfel, în judeţele Caraş-Severin, Argeş, Teleorman, Olt, Dolj, Vâlcea, şi în zona de munte a judeţelor Mehedinţi, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Alba, Braşov, Dâmboviţa şi Prahova, vor predomina ninsorile, în general, însemnate cantitativ şi local se va depune strat consistent de zăpadă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel