Profesorul Streinu-Cercel, la dezbaterea despre vaccinare. Întrebarea care a înfuriat sala

Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel a participat la dezbaterea despre proiectul de Lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România.

"Vreau să vă pun o întrebare: câți dintre dumneavoastră, cei prezenți în sală, nu sunteți vaccinați? Ups! Nu sunteți vaccinați!", a zis profesorul, moment în care sala a izbucnit. Streinu-Cercel abia a putut să-și susțină punctul de vedere din cauza gălăgiei.

"Nu m-ați înțeles. Dumneavoastră care sunteți aici și ați fost vaccinați nu ați pățit absolut nimic. Constat că toată lumea din această sală este vaccinată", a adăugat medicul. Apoi cineva a spus: "NU, eu nu sunt vaccinată. Trăiască mama!".

Streinu-Cercel a replicat: "Înseamnă că aveți niște receptori care se ascut în momentul în care microorganismele vin către dumneavoastră".

[citeste si]

Ministerul Sănătăţii a organizat joi, 11 mai, o şedinţă publică de dezbatere a proiectului de lege privind vaccinarea, înainte să fie trimis la parlament. La eveniment a participat şi ministrul Florian Bodog.

Proiectul de lege a stârnit deja multe controverse în special în ceea ce priveşte obligativitatea imunizării copiilor. Medicii atrag atenţia că vaccinarea este singura metodă de prevenire a bolilor infecţioase transmisibile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel