Profesorul Riegler, mărturie teribilă. Polițiștii i-au spart ușa... din greșeală: Trăiesc într-un stat totalitar

Profesorul de Istorie din Capitală, Corneliu Riegler, în al cărui apartament au dat buzna mascaţii, din greşeală, în căutarea unei femei suspecte de înşelăciune, a fost invitat la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei" pentru a spune prin ce momente cumplite a trecut.

Potrivit dascălului, mascaţii nu s-au mulţumit doar să spargă uşa apartamentului în care locuia, dar i-au lovit şi pe părinţii iubitei sale, oameni în vârstă de 70 de ani. Alarmat de prietena sa, Corneliu Riegler, care era la ore în momentul evenimentului, a venit imediat acasă.

"Am senzația că trăiesc într-un stat totalitar. Am senzația că sunt în Germania nazistă. Aveam și înainte această senzație, dar acum o și trăiesc", a spus Corneliu Riegler.

[citeste si]

"Când am ajuns acasă, am avut inspirația să filmez. Dacă nu filmam, polițiștii mergeau pe versiunea că nu s-a întâmplat nimic. Chiar și la ora actuală, Poliția a transmis că nu s-a întâmplat nimic, că s-au respectat procedurile legale, ceea ce nu este adevărat. Au călcat legea în picioare. Acești oameni se situează deasupra legii. Se cred Dumnezei! 14 oameni au venit la ușa apartamentului meu care are doar două camere. Nu au sunat la ușă, așa cum se arată în comunicatul de presă al Poliției. Este mincinos acest comunicat de presă! Prietena mea, întâmplător, era în fața ușii. Părinții ei veniseră la mine. Era prima vizită a părinților ei la mine", a mai zis profesorul de istorie la Antena 3.

Ușa nu era închisă cu cheia... dar mascații au spart-o

"Ușa nu era încuiată... dar mascații au spart-o. Un agent a îndreptat pușca către prietena mea. Am senzația că trăim în stare de război. A pus-o să stea în genunchi. (...) Apoi a venit și mama prietenei mele. Agentul a prins-o de păr și a trântit-o la pământ... femeia aceasta are 70 de ani! Dintr-o asemenea lovitură, putea muri. Nici până la ora aceasta, nu s-au interesat de starea de sănătate a părinților prietenei mele", a adăugat Corneliu Riegler.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel