Profesorul Florin Diaconu - studentă musulmană, scandal la Universitate. Radu Herjeu: ”Trăim în secolul 21!”

Radu Herjeu a intervenit în scandalul de la Universitate.

Membrul CNA l-a taxat pe profesorul Florin Diaconu, de la Universitate, după ce cadrul didactic a avut un incident cu două studente musulmane.

”Un "cadru didactic" de la ditamai Universitatea s-a ofuscat pentru ca doua studente siriene au venit cu baticul pe cap la cursuri. Si le-a dat afara din clasa, pentru ca, nu-i asa, clasa e a lui, facultatea e a lui, tara e a lui. Sunt convins ca se vor gasi exaltati care vor spune: bine le-a facut, daca vor sa traiasca aici, sa ne respecte si sa nu ne islamizeze fortat, punandu-si batic!!!

Sincer, si eu as dori sa fiu respectat de soferii care-si iau mana de pe volan ca sa-si faca cruci din 5 in 5 metri, cand trec prin dreptul unei biserici, sau de cei care-si atarna milioane de cruci la oglinda retrovizoare si nu mai vad nimic pe strada. Dar hei, eu inteleg ca nu toti traim in secolul 21!
PS. Din cate stiu eu, hijabul e un simbol al modestiei in civilizatia musulmana, nu unul al religiei, asa cum sunt crucea, icoanele sau lumanarile la crestini”, transmis Radu Herjeu pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel