Profesoara care a înţepat un elev cu un ac nesterilizat a suferit un accident cerebral

ac
ac

Profesoara de biologie de la o şcoală din Poiana Mare acuzată că a înţepat cu un ac nesterilizat un elev de clasa a VII-a pentru a-i lua sânge, pe care urma să îl analizeze la ora de laborator, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internată, miercuri, la un spital din Craiova.

Emilia Sârbu, directoarea Şcolii Generale nr. 2 din Poiana Mare, unde a avut loc incidentul, a declarat, joi, că profesoara de biologie Veronica Picu acuzată de părinţii unui elev de clasa a VII-a că l-ar fi înţepat în deget cu un ac nesterilizat nu a mai putut fi audiată de comisia de disciplină întrucât i s-a făcut rău, relatează Mediafax.

"Comisia a fost înfiinţată ieri (miercuri – n. r.), însă nu a mai putut să o audieze pe profesoară întrucât i s-a făcut rău la ora de biologie. Am chemat ambulanţa de la Calafat şi în drum spre spital a făcut un accident cerebral. Acum, profesoara este în concediu medical", a declarat directoarea Şcolii Generale nr. 2 din Poiana Mare.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova, medicul Cristina Geormăneanu, a declarat că profesoara a ajuns, miercuri, în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a unităţii medicale, acuzând ameţeli şi tulburări de vedere şi echilibru.

"A ajuns la spital ieri dimineaţă (miercuri-n.r.), acuzând ameţeli, tulburări de vedere şi de echilibru. A fost văzută în Unitatea de Primiri Urgenţe de către un medic de urgenţă. În urma analizelor care i s-au făcut s-a suspectat că a suferit un accident vascular cerebral, având şi hipertensiune arterială oscilantă, diagnostic cu care a fost trimisă la Spitalul de Neurologie", a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Citește și: O profesoară de biologie a înţepat un elev cu un ac nesterilizat şi ruginit – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel