EXCLUSIV  Prof Dr Monica Pop: Boli de ochi periculoase, la copii și la adulți. Academia de Sănătate

Prof Dr Monica Pop. Foto: DC News
Prof Dr Monica Pop. Foto: DC News

Prof dr Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București, va explica, luni, 12 august 2019, la emisiunea Academia de Sănătate, care sunt cele mai periculoase și - din păcate - comune boli de ochi, pe care le întâlnim la copii și la adulți. Emisiunea va fi transmisă, simultan, de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical. 

Prof dr Monica Pop este medic primar oftalmolog și doctor în științe medicale, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București, membru al Consiliului Științific al Agenției Naționale de Transplant și profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București.

Reputatul oftalmolog va explica luni, 12 august, la emisiunea Academia de Sănătate care sunt cele mai întâlnite boli de ochi periculoase, atât la copii cât și la adulți.

Bolile de ochi periculoase

Vom afla, printre altele, care sunt cele mai mari greșeli pe care le facem atunci când ne tratăm orjeletul - popularul „ulcior", de ce copiii ar trebui văzuți de un oftalmolog după naștere și cât de grave sunt afecțiunile oftalmologice pe care le putem moșteni de la părinți. Prof dr Monica Pop spune chiar că sunt boli oftalmologice pe care dacă le ai mai bine să nu faci copii!

Reputatul specialist va vorbi și despre lucrurile pe care este interzis să le faci la ochi, dar și despre o boală cronică destul de des întâlnită dar care în majoritatea cazurilor este nediagnosticată sau ascunsă, și care pune în pericol viața ta și a celor din jurul tău.

Emisiunea, care va fi de fapt a doua parte a interviului cu reputatul oftalmolog, va fi transmisă, simultan, de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel