Procurorul Gabor dovedește că SMS-urile cu ”4pezi” sunt adevărate

haineala dc
haineala dc

Procurorul Bogdan Gabor a depus o plângere penală pentru violare a corespondenței împotriva fostului șofer al judecătorului Adrian Neacșu, potrivit luju.ro. Șoferul este cel a făcut publice sms-urile în care Oana Hăineală îi spunea lui Gabor cum să voteze în CSM. Procurorul Gabor confirmă, în acest mod, veridicitatea mesajelor.

Plângerea a fost depusă direct la Parchetul Înaltei Curți, Secția de Urmărire Penală și Criminalistică, condusă de procurorul Marius Iacob. În fapt, precizează luju.ro, competența de cercetare pentru o asemenea infracțiune aparține pachetului de judecătorie, instanță peste care s-a sărit. La ÎCCJ s-a format rapid dosarul penal, iar șoferul Angel Gabriel Roșca a fost deja citat pentru data de 1 aprilie 2013.

PÎCCJ nu îi cercetează pe Oana Hăineală și Bogdan Gabor, emițătorul și receptorul SMS-urilor, ci pe șoferul care a făcut publice mesajele de pe telefonul care i-a fost oferit.

Procurorul Bogdan Gabor recunoaște prin plângerea depusă că sms-urile nu sunt o invenție, ci au existat cu adevărat, motiv pentru care PÎCCJ-DNA ar putea să se autosesizeze, pentru a stabili dacă în CSM se votează prin trafic de influență.

În primă fază a dezvăluirilor apărute în presă, DNA a refuzat să se autosesizeze, după cum arătat șefa Direcției de atunci, Laura Oprean.

Oana Hăineală anunța și ea la sfârșitul lunii februarie că-l va da în judecată pe fostul șofer al judecătorului Neacșu pentru falsificarea conținutului mesajelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel