Urmărește emisiunea live


Procuroarea Ramona Bulcu, sinucidere. Ingrid Mocanu: Vreau ca nemernicii ăștia să plătească

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Ingrid Mocanu a făcut un comentariu după cazul sinuciderii procuroarei care s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii în care se află Parchetul General. 

"O procuroare de la Parchetul General s-a sinucis. Nu era dintre procurorii ticăloși. Dumnezeu să o ierte! Al doilea procuror la interval de o lună. Incredibil! Un nevinovat a pierit fără nicio vină în timp ce derbedeii mișună liberi și urlă cu nesimțire. Totuși, nu pot să nu mă gândesc cam prin ce trecem noi, nevinovații târâți prin pușcării, prin instanțe pline de judecători paraditori, fără de care un procuror nu ar putea să facă aceste nelegiuiri. Și nu ne mai sinucidem, sperând că Dumnezeu va fi acolo și ne va face dreptate.

Eu nu vreau să se sinucidă această doamnă procuror pentru a se spăla păcatele acestor ticăloși. Eu vreau ca nemernicii ăștia să plătească pentru cum au distrus și nenorocit și ei vieți: la pușcărie! Nu cu vieți de oameni, chiar dacă ei ar fi procurori nevinovați", a scris Ingrid Mocanu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel