Procuratura braziliană a recomandat neinculparea lui Neymar pentru viol

Parchetul din Sao Paulo a recomandat joi clasarea fără urmări a plângerii pentru viol care îl viza pe Neymar, considerând că nu dispune de probe suficiente pentru a-l inculpa pe starul fotbalului brazilian, informează AFP.

"Am decis să solicităm clasarea fără urmări", a declarat procuroarea Flavia Merlini în cursul unei conferinţe de presă. "Este imposibil să ştim ceea ce s-a petrecut între cei patru pereţi. Este cuvântul lui împotriva celui al acuzatoarei sale, iar noi nu dispunem de probe suficiente pentru o inculpare, a adăugat Merlini.

Procuroarea a subliniat însă că, în ciuda acestei decizii, cazul ar putea fi redeschis în orice moment, dacă vor apărea noi probe.

Potrivit agenţiei EFE, Tribunalul de Justiţie din Sao Paulo a acceptat solicitarea procuraturii de a pune capăt anchetei în cazul lui Neymar.

La sfârşitul lunii iulie, poliţia braziliană anunţase, după ancheta pe care a efectuat-o, că nu există indicii suficiente pentru a-l acuza pe Neymar că ar fi violat o tânără braziliană, în luna mai la Paris.

Atacantul-vedetă al selecţionatei Braziliei şi al campioanei Franţei, Paris Saint-Germain, a fost acuzat de tânăra Najila Trindade Mendes de Sousa că ar fi violat-o pe 15 mai, într-un hotel parizian. Neymar s-a declarat nevinovat, afirmând că relaţia pe care a avut-o cu tânăra a fost una consimţită.

Atacantul brazilian a fost audiat pe 13 iunie, într-un comisariat de poliţie din Sao Paulo, în timp ce Najila Trindade a fost audiată de două ori, tot la Sao Paulo, pe 7 şi 18 iunie.

Neymar, cel mai scump jucător din istoria fotbalului, a sosit în 2017 la PSG de la FC Barcelona, în schimbul sumei record de 222 milioane euro.

El traversează o perioadă complicată şi pe plan sportiv, iar presa internaţională susţine că brazilianul doreşte să se despartă de clubul parizian pentru a reveni la Barcelona, în această perioadă de mercato, care se va încheia pe 2 septembrie.

Accidentat la o gleznă, Neymar nu a participat în luna iulie la Copa America, competiţie câştigată de selecţionata ţării sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel