Proces Țiriac - Vecerdea. ”Mi-e greu să înţeleg ce vrea”

Ion Ţiriac a declarat, joi seara, că îi este greu să înţeleagă ce vrea preşedintele clubului Pamira Sibiu, Marius Daniel Vecerdea, cel care a contestat în instanţă alegerile pentru preşedinţia FRT din luna iunie.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a declarat:

"Eu nu ştiu ce vrea partea aialaltă, ca să nu îl numesc eu. Cum să numeşti un om care de patru ani nu face decât să pună piedici. Adică nu face ceva pozitiv. Pentru că dacă ar face ceva pozitiv ar fi ceva... E cam greu să înţelegi ce vrea... Înainte contesta că erau 350 de oameni (n.r. - la Adunarea Generală de alegeri a FRT) şi spunea că trebuie să fie 54. Acum contestă că de ce nu au fost 350 de membri. Iar asta îţi dă la un moment dat ideea să te gândeşti un pic la cap. Atâta tot", a afirmat Ţiriac, prezent, joi la ultima partidă a zilei la turneul BRD Bucharest Open.

Federaţia Română de Tenis a rămas fără finanțare din cauza proceselor



Întrebat dacă Ministerul Tineretului şi Sportului este de partea partea Federaţiei Române de Tenis în procesul cu Vecerdea, Ţiriac a răspuns: "Nu trebuie să fie nimeni de partea cuiva. Dacă există o lege, e egală pentru toată lumea şi trebuie respectată. Din păcate sunt unii care boicotează legea, o iau pe dinafară şi nu fac altceva decât să întindă legea. Toate aceste amânări peste amânări au făcut din Federaţia Română de Tenis un organism care nu a avut bani să îşi trimită nici juniorii la New York anul trecut sau acum doi ani. Şi suntem în situaţia în care suntem cam ultimii în Europa la juniori. Iar politicul de bine de rău pare că acum vrea. E şi logic să vrea. Pentru că dacă nu vrea acum când e Simona Halep pe cal mare, ce-o să vrea după. Oricum, gândiţi-vă ce se întâmplă după Simona şi veniţi să îmi spuneţi".

Vecerdea, val de procese



Ion Ţiriac a fost ales, la 19 iunie, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, cu 32 de voturi obţinute la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri. La alegeri au fost cinci candidaţi, Marius Daniel Vecerdea a obţinut 11 sufragii, Ion Ţupa 3, în timp ce Liviu Ursuleanu şi Răzvan Itu nu au obţinut niciunul din cele 46 de voturi exprimate. La Adunarea Generală de Alegeri au avut drept de vot cei 54 de membri asociaţi (n.r. - membrii semnatari ai Actului Constitutiv al Federaţiei Române de Tenis).

Marius Daniel Vecerdea, care în luna iunie a candidat şi la un post de vicepreşedinte, a contestat în instanţă alegerile, iar joi a avut loc primul termen la tribunal. Vecerdea a deschis în ultimii ani mai multe procese împotriva Federaţiei Române de Tenis, el contestând în instanţă şi precedentele alegeri, din 17 noiembrie 2017, când George Cosac câştiga al doilea său mandat la conducerea FRT.

Citește și:

Ion Ţiriac, în proces cu Marius Vecerdea, finul lui Klaus Iohannis

Finul lui Iohannis, scandal cu Țiriac, "implicații politice". Chirieac: Un minus de sute de mii de voturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel