Proceduri fonduri europene. Corina Crețu, negocieri. Acord UE

Corina Crețu a reprezentat Comisia Europeană în negocierile pentru simplificarea procedurilor de accesare a fondurilor europene.

Negociatorii Comisiei Europene, ai Parlamentului European și ai Consiliului au ajuns, în data de 12 decembrie, la un acord cu privire la simplificarea regulamentului politicii de coeziune pentru perioada 2014 – 2020, informează Calea Europeană.

Obiectivele cheie ale acestei modificări de regulament au avut în vedere atât reducerea birocrației pentru beneficiari, cât și facilitarea combinării fondurilor structurale și de investiții europene cu Fondul european pentru investiții strategice (FEIS), așa numitul Plan Juncker.

"Salut acest acord", a declarat comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, "O politică de coeziune mai simplă și mai flexibilă reprezintă o prioritate pentru noi, și în ceea ce privește perioada viitoare de programare, post 2020. Facem acest lucru pentru cetățeni, antreprenori, mediul de afaceri și toți potențialii beneficiari ai fondurilor europene”, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel