Probleme cu soția, pentru Vlad Miriță! Tenorul s-a speriat!

Vlad Miriță a tras o sperietură groaznică! Soția tenorului s-a confruntat cu niște probleme grave de sănătate și nu mai reușea să găsească tratamentul potrivit.

  

Imediat după ce a născut natural la o clinică privată din Capitală, Maria Natură, soția lui Vlad Miriță, a început să se simtă rău. Avea niște simptome ciudate, asemănătoare unei alergii, însă a descoperit, după câteva investigații, că  este infectată de fapt cu stafilococul auriu, o bacterie destul de periculoasă, care produce infecții urâte.

 (oar_w460)

"Viața noastră s-a schimbat brusc după ce a venit pe lume copilul. Cei de la clinică au fost ok. M-au acceptat în sala de nașteri și am putut să stau cu ea în salon, dar pană la urmă am plecat acasă cu această infecție și nu a mai fost ok. E regretabil că s-a întâmplat lucrul ăsta. Trecând prin asta, am mai auzit tot felul de povești. Noi am crezut că este o alergie, dar făcând investigații am aflat de fapt ce se ascundea în spatele ei", a povestit Vlad Vlad Miriță la emisiunea "Răi, da' buni" de la Antena Stars.  

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel