O nouă problemă de lot pentru Contra. Un alt jucător este OUT

O nouă problemă de lot pentru Contra. Un alt jucător este OUT. Cristi Ganea. foto: frf.ro
O nouă problemă de lot pentru Contra. Un alt jucător este OUT. Cristi Ganea. foto: frf.ro

Cosmin Contra se confruntă cu o nouă accidentare a unui jucător selecționat pentru dubla cu Suedia și Feroe.

Cosmin Contra are încă o problemă înaintea dublei cu Suedia și Feroe din startul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020.

Cristi Ganea, fundașul lui Numancia, este indisponibil pentru dubla cu Suedia (23 martie) și Insulele Feroe (26 martie).

Cristi Ganea s-a prezentat marți, în cantonamentul echipei naționale de la Mogoșoaia, cu probleme medicale, în urma partidei disputate la echipa de club luni seara. În urma investigațiilor efectuate de staff-ul medical al tricolorilor, s-a constatat că tricolorul a suferit o leziune fibrilară de gradul 1 la nivelul gambei stângi.

Întrucât perioada de recuperare este de două săptămâni, Cristi Ganea nu va fi apt pentru debutul în preliminarii. Jucătorul va rămâne în cantonament până joi pentru a continua tratamentul, dar nu va face deplasarea în Suedia împreună cu echipa națională, urmând a reveni la echipa de club.

Selecționerul Cosmin Contra nu va chema alt jucător în locul lui Ganea.

România întâlnește Suedia, pe 23 martie, ora 19:00, în deplasare, urmând ca pe 26 martie, ora 21:45, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, să înfrunte Insulele Feroe, primele jocuri din preliminariile EURO 2020.

Citește și: Tristețea căpitanului: Ghencea era casa noastră

Lotul ”lărgit” de accidentați de la națională

Primul care e devenit indisponibil este Vlad Chiricheș, lovit în manșa retur a „optimilor" Europa League dintre Salzburg și Napoli. El este urmat de Florin Andone (Brighton), George Țucudean (CFR Cluj) și Gheorghe Grozav (Kisvarda) care sunt absenți cerți.

Situația lui Ciprian Tătărușanu este una incertă. Portarul lui Nantes nu a evoluat în ultimul meci din Ligue 1, dar Cosmin Contra speră în continuare să se poată baza pe el. Romario Benzar și Paul Anton au acuzat la rândul lor dureri, dar au revenit marți în programul normal de pregătire.

Citește și: Cosmin Contra a pus mâna! "Just for luck"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel