Proba cântarului la FCSB. Ce șanse are Gnohere să fie titular

Harlem Gnohere a trecut proba cantarului. foto: @FCSBOfficial - FB
Harlem Gnohere a trecut proba cantarului. foto: @FCSBOfficial - FB

Harlem Gnohere este principalul vizat de proba cântarului la FCSB, regulă intituită de Gigi Becali pentru a-i aduce pe jucătorii săi la forma de joc maximă.

Bogdan Vintilă a decis efectuarea unui nou cântar pentru jucători, înaintea meciului cu Dinamo, iar antrenorul roş-albaştrilor este decis să-i scoată din prima echipă pe cei care nu sunt în parametrii ceruţi.

Harlem Gnohere ar fi trecut cu greu proba cântarului, regulă instaurată de Gigi Becali în urmă cu o lună. El este unul dintre principalii oameni de atac ai roș-albaștrilor și acum are șanse mari să fie titular chiar împotriva fostei echipe. 

Se știa în urmă cu câteva zile, că Harlem Gnohere mai avea de slăbit un kilogram pentru a fi în standardele de greutate cerute la FCSB.

Înaintea meciului cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a introdus proba cântarului la roș-albaștri, iar cei care aveau două kilograme peste greutatea ideală nu prindeau lotul. Ba mai mult, toți aceștia urmau să fie amendați cu 100 de euro pentru fiecare kilogram în plus.

Pentru Bogdan Argeș Vintilă, cea mai grea pierdere este cea a lui Mihai Pintilii. Mijlocașul la închidere s-a accidentat în prima repriză a meciului cu CFR Cluj și nu va putea evolua în derby-ul de mâine. De partea cealaltă, Dusan Uhrin nu se va putea baza pe Andri Sin, Deian Sorescu și Diego Fabbrini.

FCSB – Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel