EXCLUSIV  PRO TV, anul morții. Marian Râlea și alte FAKE NEWS-uri șocante

PRO TV a intrat în anul morții.

A început în 1996 cu accidentul aviatic de la Baia Mare. Atunci, un reporter al televiziunii a anunţat-o pe soţia unui copilot că acesta a decedat într-un accident aviatic. Reacţiile soţiei au fost filmate şi apoi difuzate pe post.

Moartea Regelui Mihai

Apoi, PRO TV a gafat la moartea Regelui Mihai. Alexandra Tănăsescu, corespondentul postului de televiziune la Lausanne, a descris pe pagina sa de Facebook atmosfera din jurul funeraliilor Regelui Mihai.

"Regele a ajuns azi, la biserică din Lausanne, singur. După slujbă, fiicele sale, principesele Elena şi Sofia au plecat. La fel şi prietenii de-o viaţă. Am rămas noi, jurnaliştii, câteva măicuţe şi câţiva români din Elveţia, care mai intră din când în când.

Aici e Mihai I, un om singur", a scris Alexandra Tănăsescu pe Facebook, unde a şi publicat câteva imagini.

Camelia Csiki, reacţie

Tot pe Facebook, Camelia Csiki, realizatoarea emisiunii „Ora Regelui" la TVR, a publicat un mesaj legat de maniera în care jurnalista Alexandra Tănăsescu a relatat momentul de la Biserica din Laussane:

"O fetiţă de la Protv, Alexandra Tănăsescu, care a stat mai mult pe lângă calorifer, venită de doar două zile în Elveţia, a tot căutat scandal. Nu a găsit nimic şi a inventat ea unul! M-am certat cu ea acolo, în biserică, atunci când ne-a spus ce transmite ea. Sicriul Majestăţii Sale a fost însoţit de tot staful prezent aici, chiar şi de la Bucureşti, dar şi de apropiaţi, Dan Bădic şi alţii. La nici 5 minute dupa venirea maşinii mortuare la biserică, au ajuns şi fiicele Regelui, cu o altă maşină, cum se poate vedea pe transmisia live a TVR.

Nu aveau cum să încapă în maşina mortuară!!! Transmisia mea live a durat aproximativ 10 minute, este pe site-ul TVR. Se poate vedea lesne că sicriul nu a stat în ploaie şi că nu a fost lăsat singur. Dar fetiţa de la Protv voia puţin scandal sau puţină faimă. Din păcate, a preluat-o toată presa. A se observa că nu i-am spus jurnalist, căci un jurnalist adevărat ar fi fost mişcat măcar de măreţia evenimentului la care participă!".

Moartea lui Marian Râlea

Marți, 19 decembrie, la câteva zile după evenimentul despre Regele Mihai, PRO TV a anunțat că actorul Marian Râlea, "Magicianul", a murit. Îndrăgitul actor a intrat, în direct, la acest post de televiziune pentru a spune că este bine mersi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel