PRO TV, drept la replică

Andreea Esca
Andreea Esca

PRO TV a transmis către DC News un drept la replică:

„În ultimele zile, moderatorii și invitații din platoul Antena 3 au adus în mod voit acuzații false la adresa PRO TV și au indus publicul în eroare. Un fragment de știre realizat și difuzat la Știrile PRO TV pe 18 decembrie 2017 a fost prezentat la Antena 3 cu sugestia că protestele din acest weekend au fost consecința difuzării acestei știri, fără nicio mențiune asupra faptului că materialul are o vechime de peste jumătate de an.

La finalul anului 2017, atunci când a fost difuzat, materialul video de la Știrile PRO TV prezenta în mod obiectiv modificările propuse Codului Penal în acel moment, pe 18 decembrie 2017. Acest subiect a fost acoperit la data respectivă de multe dintre publicațiile din România.

PRO TV aduce publicului din întreaga țară informații obiective, relevante și de actualitate și ne dorim ca toți telespectatorii din România să aibă acces la știri corecte și bine documentate. Vom lua toate măsurile necesare pentru ca afirmațiile și acuzele aduse la adresa PRO TV să fie sancționate corespunzător."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel