Pro Familia - un nou partid anunțat după referendum

Așa cum era de așteptat, după referendumul pentru familie din 6-7 octombrie 2018 a apărut ideea înființării unui partid politic pro-familie.

Pro Familia pare a fi denumirea unui nou partid anunțat după referendum. Astfel, a și fost lansată o petiție online în care se cere Coaliției pentru Familie să devină partid politic!

Coaliția pentru Familie a pierdut un referendum dar rezultatele lui politice sunt remarcabile!

3,5 milioane de cetățeni au susținut prin VOT acest referendum demonstrând că problema apărării familiei rezultată din căsătoria dintre un bărbat și o femeie este o tema de interes național.

Semnează această petiție prin care toți cetățenii pro-familie, indiferent de confesiunea religioasă, pot transformă eșecul unui referendum într-o emulație politică care să susțînă copiii, familiile, credință, societatea și libertatea in spirutul valorilor naționale creștin democrate!

Nu va mai există un asemenea moment! Acest moment este unic, niciodată nu se se va mai organiza pe acesta tema un referendum, dar ceea ce s-a obținut până acum trebuie valorizat prin reprezentare parlamentară și prin legi care să ne susțînă interesele.” este textul prin care oamenii sunt îndemnați să susțină acest demers.

Până la ora difuzării acestei știri s-au adunat 1589 de semnături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel