Privatizare ANM. Mesaj: Opriți nebunia începută de Cioloș

Serviciul meteorologic al unei ţări nu poate fi privatizat, a declarat, joi, Ion Sandu, fost director general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) şi preşedinte al Societăţii Meteorologice Române, acesta precizând că şi-a dat demisia de la conducerea ANM când a fost demarată procedura de implementare a managementului privat. 

"În data de 19 decembrie eu mi-am dat demisia, în ziua în care s-a demarat procedura de management privat. Dacă tot s-a declanşat public această discuţie vreau să precizăm clar. Sunt argumente atât de grele care trebuie aduse Guvernului actual şi Parlamentului actual să oprească această nebunie pentru că nici măcar nu realizează că civilizaţiile umane dispar datorită schimbării climei. Nu intru în detalii astăzi, dar nu se poate să intri în management privat, care înseamnă de fapt privatizare, la serviciul meteorologic al unei ţări. Nu există nicăieri în lume să privatizezi serviciul meteorologic al unei ţări, să îţi facă prognoza din altă ţară şi să nu mai ai controlul dacă se declanşează peste 10 ani război meteorologic", a spus Ion Sandu. 

Fostul director general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie a cerut Guvernului şi Parlamentului să oprească procedura de implementare a managementului privat. 

"Mesajul meu este ca Guvernul României, indiferent de comentariile care se fac, să oprească nebunia începută de Guvernul Cioloş. Este inadmisibil ca o ţară să aducă management privat, o firmă privată din altă ţară, să facă prognoză în caz de fenomene meteorologice periculoase", a afirmat Ion Sandu, conform Agerpres.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel