Prințul Williams, concurs de milioane în următoarea decadă: Găsirea a 50 de soluții pentru a salva Planeta Pământ

Foto: Instagram Earthshot Prize
Foto: Instagram Earthshot Prize

Membrul familiei regale a făcut un anunț important în care prezintă un concurs revoluționar.

Prințul William a jurat să salveze planeta cu un proiect lung de o decadă, lansând concursuri de mai multe milioane de euro cu ajutorul unui film de prezentare, în colaborare cu Sir David Attenborough, conform Daily Mail.

Membrul familiei regale, în vârstă de 37 de ani, începe 2020 cu un concurs ambițios, care va răsplăti 5 câștigători pe an, timp de 10 ani, și caută să găsească cel puțin 50 de soluții celor mai mari probleme ale lumii, până în 2030.

Concursul pentru rezolvarea problemelor

Noua inițiativă, care a fost dezvoltată timp de mai mult de un an, speră să atragă atenția globală pe răspunsurile celor mai mari dileme cu care se confruntă lumea, incluzând schimbarea climatică, energia, natura, biodiversitatea, oceanele, poluarea din aer și apa potabilă.

Prințul William a anunțat proiectul pe pagina de Instagram a KensingtonRoyal, cu un videoclip scurt de lansare, plin de scene cu natura și narat de Sir David Attenborough.

Anii 2020, decada acțiunii pentru salvarea Pământului

„Cine este pregătit să conducă, cât timp facem anii 2020 o decadă de acțiune pentru restaurarea planetei?", începe descrierea videoclipului.

„Lansăm @EartshotPrize, cea mai prestigioasă competiție pentru mediul înconjurător din istorie", a continuat descrierea.

„Condus de Prințul William și alianță globală, Eartshot Prize va inspira cei mai iscusiți rezolvatori de probleme să găsească soluții pentru cele mai mari dileme ale Pământului: urgențele cu care se înfruntă lumea noastră naturală", a scris în mesajul videoclipului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel