Prințul Philip al Mari Britanii, din nou în spital

philip dc
philip dc

Prințul Philip al Marii Britanii a fost spitalizat ca măsură de precauție, au anunțat astăzi reprezentanții Palatului Buckingham, potrivit AFP.

Ducele de Edinburgh, soțul reginei Elisabeta a II-a, a fost spitalizat a doua oară în ultimele nouă luni, de data aceasta ca măsură de precauție, nefiind oferite și alte informații despre starea prințului consort. Prințul Philip, care își petrecea vacanța în castelul Balmoral din Scoția, alături de Elisabeta a II-a, a fost dus la clinica din orașul Aberdeen, a declarat purtătorul de cuvânt al Palatului Buckingham, care nu a făcut și alte precizări cu privire la o posibilă boală de care suferă prințul. ”Așteptăm ca ducele să facă analizele medicale, înainte de a oferi alte informații,” a mai adăugat sursa citată.

Soțul reginei Marii Britanii nu a participat anul acesta la festivitățile organizate la Londra pentru a marca jubileul de diamant al suveranei britanice, deoarece a fost internat în luna iulie din cauza unei infecții urinare. În luna decembrie a anului trecut, ducele de Edinburgh a suferit o operație de urgență la o arteră coronariană obstrucționată, intervenție ce nu i-a permis să participe alături de familia regală la sărbătorile de Crăciun.

 Aflat la conducerea a 800 de asociaţii, ducele de Edinburgh a decis vara trecută să renunțe la unele dintre obligaţiile ale sale. El a însoţit-o totuşi pe regină în numeroase vizite pe care Elisabeta a II-a le-a făcut în Marea Britanie cu ocazia jubileului de diamant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel