Urmărește emisiunea live


Prinţul Harry şi Meghan Markle, nuntă. Val de reacţii

Vestea căsătoriei prințului Harry cu actrița Meghan Markle a stârnit numeroase reacții, conform Reuters și DPA.

Părinții actriței, Thomas Markle și Doria Ragland, s-au declarat incredibil de fericiți pentru Meghan și Harry. Fiica noastră a fost întotdeauna o persoană bună și iubitoare. Să vedem uniunea ei cu Harry, cu care împărtășește aceleași calități, este o sursă de mare bucurie pentru noi, ca părinți". 

Șefa guvernului Theresa May a transmis cele mai calde felicitări prințului Harry și lui Meghan Markle pentru logodna lor. Acesta este un moment de sărbătoare pentru doi oameni îndrăgostiți și, în numele meu, al Guvernului și al țării, le doresc multă fericire în viitor, a transmis primul ministru tot pe Twitter.

"Sunt absolut încântat să aud vestea că prințul Harry și Meghan Markle sunt logodiți. L-am întâlnit pe prințul Harry în mai multe ocazii și întotdeauna am fost surprins de angajamentul și pasiunea lui pentru acțiunile sale de caritate și de dragostea lui imensă pentru familia lui, a reacționat Arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby.  

[citeste si]

Și fostul premier britanic David Cameron a transmis felicitări pentru prințul Harry și Meghan Markle, cărora le-a urat viață lungă și fericită împreună. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel