Prințul Harry se întoarce acasă. Acesta va participa la înmormântare

Instagram - Sussex Royal
Instagram - Sussex Royal

Prințul Harry va participa la înmormântarea bunicului său, ducele de Edinburgh, fără a fi însoțit de soția sa, care va rămâne în California. 

În urmă cu mai bine de un an, Prințul Harry și soția sa renunțau la titlurile lor de membri activi ai familiei regale. Pentru înmormântarea Ducelui de Edinburgh, soțul reginei Elisabeta și bunicul Prințului, Harry se va întoarce în Marea Britanie, transmite BBC

Meghan, Ducesă de Sussex nu va veni la înmormântare, medicii sfătuind-o să nu călătorească cu avionul, având în vedere că este însărcinată. Cei doi așteaptă cel de-al doilea copil al cuplului, de aceea Meghan va rămâne în California. 

Asemenea altor persoane venite din afara țării, Harry va trebui să urmeze mai multe reguli, care îi vor permite accesul în țară. Acesta va trebui să prezinte un test PCR negativ, să își declare domiciliul temporar și să facă o carantină de 10 zile, în timpul căreia se va testa în ziua 2 și ziua 8. 

Va putea participa la înmormântare

Prințul nu va fi nevoit să facă carantina de 10 zile la hotel, întrucât zona din care vine nu este pe lista roșie a guvernului britanic. Prevederile legale actuale iau în considerare înmormântările, iar cei carantinați pot ieși din domiciliul declarat pentru a participa la ultimul drum al unei persoane dragi. Harry ar putea de asemenea să opteze pentru întreruperea timpurie a carantinei, mai scriu jurnaliștii BBC. 

Ducele de Sussex s-a autoizolat în California pentru a putea veni în siguranță la înmormântarea bunicului său. 

Ducele de Ediburgh a murit la castelul Windsor, unde alături i-a fost în ultimele sale zile soția sa, Regina Elisabeta. Înmormântarea va avea loc la Capela St George de la Castelul Windsor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel