Prinși în flagrant pentru dare de mită. Un polițist a făcut denunțul

Două persoane în vârstă de 21, respectiv 42 de ani au fost reţinute de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, ca urmare a unei acţiuni de prindere în flagrant.

Un agent de poliţie din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a formulat un denunţ la sediul D.G.A. din care rezulta faptul că două persoane, una dintre acestea implicată în luna octombrie 2018 într-un accident rutier, i-au oferit, cu titlu de mită, suma de 300 euro, pentru a nu dispune măsurile legale în cauză.

Denunţul a fost înaintat de îndată unităţii de parchet competente, fiind organizată acţiunea de prindere în flagrant, în timpul căreia cei doi bărbaţi au fost surprinşi oferind suma 100 euro şi 900 de lei poliţistului, pentru ca acesta să nu îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu, respectiv constatarea săvârşirii unor contravenţii privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru a nu dispune măsura reţinerii permisului de conducere.

Persoanele prinse în flagrant au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, unde, în urma audierilor, procurorul a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Vezi și: 

Prahova: Trafic feroviar blocat! Accident rutier pe DN1

Ciuhodaru: Întârzierea tratamentului poate fi letală. Schimbări în unitățile de învățământ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel