Urmărește emisiunea live


Principesa Sofia a României, intervenție chirurgicală la Ponderas Academic Hospital

Dr. Mihai Cristescu,
Dr. Mihai Cristescu,

Alteța Sa Regală Principesa Sofia a României a fost operată la Ponderas Academic Hospital, în urma diagnosticului de sindrom de tunel carpian bilateral sever.

Intervenția realizată de Dr. Mihai Cristescu, Medic Primar Neurochirurg a fost un succes. Sindromul de tunel carpian este o afecțiune cauzată de compresia nervului median la nivelul încheieturii mâinii sau a canalului carpian. Printre simptomele asociate afecțiunii se numără durere, o senzație de furnicături și amorțeală la nivelul palmelor și degetelor (mai ales pe timp de noapte) și slăbiciune musculară.

În urma unei investigații de elecție EMG (electromiografie) la mâna dreaptă, s-a stabilit necesitatea intervenției chirurgicale, pe care Dr. Mihai Cristescu a efectuat-o minim invaziv. Evoluția post-operatorie stării de sănătate a pacientei a fost una pozitivă, urmată de o perioadă de recuperare de 2 săptămâni.

"Sunt recunoscătoare domnului doctor Cristescu și echipei dumnealui pentru intervenția rapidă și precisă în rezolvarea problemei medicale de care sufeream. De asemenea, mulțumesc pe această cale Rețelei de sănătate REGINA MARIA pentru grija cu care veghează asupra sănătății Familiei Regale a României, respectând cu adevărat valorile în care străbunica mea credea", declară Alteța Sa Regală Principesa Sofia a României.

Ponderas Academic Hospital, parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA, este singurul spital multidisciplinar cu 5 acreditări internaționale ce pune la dispoziția pacienților servicii medicale complete, integrate (spital, policlinică, imagistică, laborator), ce acoperă toate specialitățile medicale și chirurgicale. Dr. Mihai Cristescu este Coordonator al Secției de Neurochirurgie Spinală și Cerebrală în cadrul spitalului și a realizat peste 1500 de intervenții chirurgicale în cadrul Rețelei de Sănătate REGINA MARIA.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este Furnizor al Casei Regale a României din 2011, fiind reconfirmată în această calitate și în 2014, respectiv 2018.

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA reunește peste 5.200 de angajați și colaboratori în cele 63 de locații proprii din Bucureşti şi din țară. REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 2,8 milioane de pacienți. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 500.000 de abonamente medicale. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 63 de locații proprii, 6 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 3 maternități, 8 campusuri medicale, 26 centre de imagistică, 33 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară.

Despre Ponderas Academic Hospital, Parte a Rețelei de Sănătate Regina Maria 

Ponderas Academic Hospital este singurul spital privat din România cu 5 acreditări internaționale ce pune la dispoziție servicii medicale complete, integrate (spital, policlinică, imagistică) și acoperă toate specialitățile medicale și chirurgicale. Ponderas are o capacitate de 277 de paturi, 50 de cabinete medicale, 12 săli de operație, laborator de analize și un centru de training dedicat pentru instruirea medicilor în proceduri laparoscopice, robotice și endoscopice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel