EXCLUSIV  Principele Nicolae, statut Familia Regală: ”Nu există decât un mic episod”

Scriitorul Ion Bogdan Lefter și Tudor Vișan-Miu, președinte Organizația de Tineret-Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, au vorbit la interviurile DC News despre situația Principelui Nicolae.

Scriitorul Bogdan Lefter a vorbit despre situația Principelui Nicolae și despre ”polemica sau competiția” din interiorul Casei Regale dintre Majestatea Sa Custodele Coroanei Margareta a României și Principele Nicolae.

„Aspectul de polemică, de competiție, ține mai degrabă de comentariile publice decât de realitatea Familiei Regale. Dacă privim către Familia Regală, nu către ce se spune și ce se comentează despre Familia Regală, atunci nu există decât micul episod al nepotului Nicolae, invitat de către Rege să vină în România, să învețe românește, pentru a fi pregătit pentru o eventuală viitoare succesiune, dar nu direct, Regele o desemnase pe Margareta drept succesoare directă.

Acest tânăr nepot al Regelui a petrecut câțiva ani în România, a învățat românește, sigur, perfect nu se putea. S-a angrenat în activitățile Familiei Regale și la un moment dat, Regele a fost deranjat de felul mai năzdrăvan al respectivului tânăr de a se purta și l-a exclus din linia de succesiune. Cu acest mic episod, în rest, eu nu am auzit ca cineva din interiorul Casei Regale să conteste deciziile Regelui sau ordinea de succesiune. 

Familii Regale sunt peste tot în lume, fie că sunt domnitoare, fie că nu mai sunt în domnitoare, sunt în centru atenției, o anumită presă de scandal vânează astfel de episoade”, a explicat Bogdan Lefter la DC News Live.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel