Prințul Harry - Meghan Markle, nuntă. Prințul NU va purta verighetă. Care e motivul

Este foarte probabil ca Prințul Harry să nu poarte verighetă după ce o va duce la altar pe aleasa inimii sale.

Și asta nu pentru că nu ar fi un familist convins, însă nu ar fi primul din familie care nu poartă bijuterii, fie și un inel care atestă căsătoria, aceasta fiind desigur o alegere personală și nu un motiv ascuns sau unul legat de protocolul regal.

Luând exemplul fratelui său mai mare, este foarte probabil ca Prințul Harry să aleagă să nu poate inelul din aur după ce se va căsători.

În 3 luni Harry și Meghan Markle își vor jura iubirea, așa că prințul mai are foarte puțin timp la dispoziție să facă o alegere în acest sens, mai ales că fratele mai mare, Prințul William, nu este singurul din familie care nu poartă verighetă. Se pare că nici soțul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Philip, nu a purtat vreodată inel, motivul fiind simplul – o alegere pur personală, informează okmagazine.ro.

Recent, cei doi îndrăgostiți au spus că s-au întâlnit fără să știe nimic unul despre celălalt, iar după aproape 18 luni de relație, s-au logodit.

Cum s-au cunoscut prințul Harry și actrița Meghan Markle

În interviul acordat pentru BBC, la scurt timp după anunțul logodnei, cei doi au oferit mai multe detalii despre începutul relației lor. Prima întâlnire a avut loc în iulie 2016, fiind aranjată de o prietenă comună. Cei doi s-au mai văzut o singură dată, înainte să decidă să meargă împreună cu cortul în Botswana, țară de unde provine și un diamant de pe inelul de logodnă al actriței.

„Cred că după trei sau patru săptămâni am reuşit să o conving să meargă cu mine. Am campat sub cerul liber, iar ea a stat cinci zile cu mine acolo, ceea ce a fost absolut fantastic”, a spus prinţul Harry.

„Unul dintre primele lucruri despre care am vorbit când ne-am întâlnit prima dată a fost despre ce am vrea să facem pentru lumea în care trăim şi cât de pasionaţi suntem privind schimbările”, a spus la rândul ei Meghan, care ar putea să primească titlul de ducesă de Sussex. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel