Prințul Harry- Barack Obama, interviu. VIDEO

Prinţul Harry al Marii Britanii îl va intervieva pe fostul preşedinte american Barack Obama într-o ediţie a emisiunii "Today" ce va fi difuzată de postul BBC Radio 4 pe 27 decembrie, a anunţat duminică biroul de presă de la Kensington Palace, informează The Guardian.

În acea emisiune, prinţul Harry îl invită pe Barack Obama să vorbească despre amintirile sale din ziua în care a părăsit Biroul Oval de la Casa Albă, despre activitatea sa post-prezidenţială din cadrul Obama Foundation şi despre speranţele sale de viitor.

Interviul a fost înregistrat la Toronto în luna septembrie în timpul Invictus Games, un eveniment sportiv promovat de prinţul Harry şi dedicat personalului militar rănit pe front.

Un teaser publicat de Kensington Palace pentru emisiunea din 27 decembrie îi prezintă pe prinţul britanic şi fostul preşedinte american în timp ce fac glume împreună.

În acelaşi teaser, prinţul Harry îi explică invitatului său modul în care va decurge interviul. Barack Obama, foarte relaxat, îl întreabă pe prinţ dacă va trebui să vorbească mai repede, întrucât se consideră un vorbitor destul de lent. Apoi, în glumă, fostul preşedinte american îl întreabă pe prinţul Harry dacă trebuie să vorbească cu accent britanic.

Prinţul Harry îi răspunde spunându-i că nu trebuie să facă "absolut deloc" acest lucru, dar să se aştepte la "grimase" dacă vor exista pauze lungi între răspunsurile sale. Atunci când prinţul Harry îşi compune o grimasă exagerat de severă, Barack Obama răspunde astfel: "Nu vreau să văd acea faţă".



Prinţul Harry a acordat câteva interviuri publice deosebit de emoţionante în acest an. Într-un documentar dedicat prinţesei Diana, el a vorbit despre lupta pe care a dus-o timp de mulţi ani pe plan psihologic pentru a accepta ideea morţii mamei sale.

"Oamenii fac faţă mâhnirii în feluri diferite, iar felul meu de a îi face faţă a fost în mare parte să mă închid complet în faţa lumii. În timpul celor 10 ani petrecuţi în armată, mi-am băgat pur şi simplu capul în nisip şi... a fost doar un zgomot alb. Am trecut printr-o întreagă perioadă în care am încercat să mă pun pe picioare".

După ce a anunţat în luna noiembrie că s-a logodit cu actriţa americană Meghan Markle, prinţul Harry a dezvăluit că a inclus două pietre preţioase care au aparţinut prinţesei Diana în inelul de logodnă oferit iubitei sale, întrucât a dorit să se asigure în acest fel că "ea (prinţesa Diana, n.r.) este alături de noi în această călătorie nebunească"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel