Prințesa Suediei, despre anorexie și anxietate

Într-un interviu sincer, Prințesa Victoria din Suedia a discutat despre lupta dură cu anorexia, dislexia și anxietatea. 

Pe SVT, postul de televiziune al țării sale, prințesa suedeză de 39 de ani a vorbit despre rezolvarea problemelor cu care s-a luptat de când era adolescentă. În plus, viitoarea regină și-a exprimat îngrijorarea față de sănătatea mintală a tinerilor de astăzi. 

"Obișnuiam să cred că sunt proastă și lentă", a spus Prințesa Victoria în conversație, înaintea împlinirii vârstei de 40 de ani, pe data de 14 iulie. Deși mama a doi copii spune că nu mai suferă de anorexie, ea continuă să se lupte cu anxietatea zilnic. "Anxietatea de performanță pe care o aveam este încă acolo", a spus ea, adăugând: "Mi s-au dat diferite instrumente și am învățat cum să o gestionez". 

Într-o notă mai strălucitoare, Victoria a spus că trecerea timpului i-a ușurat problemele. Ea recunoaște că a respins ideea că stilul său de viață înalt a contribuit la producerea anxietății. Prințesa a discuta despre temerile sale pentru tinerii din lume și despre sănătatea lor mintală. Aparent pentru a sublinia aspectele negative ale social media și editarea fotografiilor, Victoria a făcut referire la "toate imaginile perfecte încărcate" și la modul în care afectează oamenii mai sensibili ai societății. Ea a atras atenția asupra modului în care speranța că "totul trebuie lustruit" adaugă o presiune masivă asupra tinerilor și le împiedică bunăstarea. "Pentru mine, este important ca copiii să fie copii", a spus ea pentru SVT, "părinții mei au simțit exact același lucru despre mine". 

Anorexia

În mai, prințesa a dezvăluit că și-a dat seama că avea o tulburare de alimentație cu puțin timp înainte de a fi înscrisă la Universitatea Uppsala din Suedia. Din fericire pentru ea, părinții iubitori, regele Carl Gustaf și regina Silvia au intervenit rapid și au încurajat-o pe fiica lor să mai aștepte un timp înainte să înceapă studiile. "Aveam nevoie de timp pentru a rezolva lucrurile și pentru a-mi recupera echilibrul. Trebuia să mă cunosc, să descopăr unde sunt limitele mele, să nu mă împing mereu prea mult ", a explicat ea, conform HELLO!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel